Teluk Batik Beach HDR Portrait

July 2, 2012 at 8:35 pm


Ni gambar wife aku di Teluk Batik, Perak, awal tahun ni gi sana kalau tak silap aku. Gambar lama terjumpa ada gambar yang tak edit lagi rupanya. Gambar ni aku shoot pakai speddlight on camera, tapi time ni aku rasa aku tersilap setting power dia, so cahaya tak sampai sangat pada part muka. Tapi..

Stadium Nasional Bukit Jalil HDR Portrait

June 21, 2012 at 1:05 am


Masih dalam promosi ebook HDR aku, kali ni sebab semalam Selangor menang 5-0 aku up gamabr lama ni…hehe. Gambar ni di edit dengan cara dalam e-book yang aku tengah promosi ni, kalau nak try orang HDR gi sini http://momocsingle.sumasu.com. Kat bawah ni gambar asal sebelum di edit dan rupa dia selepas proses dalam Photomatix. Harap-harap mereka yang dah beli e-book aku ni dapat buat macam aku atau lebih baik lagi dan makin meriah la bidang HDR fotografi ni.

Momoc HDR Single RAW e-Book Tutorial – Human HDR

June 20, 2012 at 12:41 am


Saya sedang buat promosi e-book tutorial baru untuk single raw untuk human HDR, kalau berminat boleh ke http://momocsingle.sumasu.com untuk keterangan lanjut. Harga ni adalah untuk 100 pembeli pertama sahaja. Selepas ini harga ebook ini adalam rm50, jadi jangan lepaskan peluang ini sementara ada..terima kasih..:)